top of page

KUS ME, KERSTMIS

€3,99

Een verhaal vol oude kastelen, besneeuwde dorpjes, warme chocolademelk en opbloeiende liefde

Holly hield altijd van kerst, dé tijd van het jaar waarop er magie in de lucht hing. Maar die liefde kwam abrupt tot een eind als ze door haar grote liefde wordt gedumpt. Op kerstavond. Terwijl ze net zwanger is.

Drie jaar later is Holly een gestreste, alleenstaande moeder die haar droom van een witte kerst in de prullenbak heeft gegooid, net als haar geloof in ware liefde.

Om nóg een nare kerstmis te ontduiken, boekt ze voor zichzelf en haar zoontje een verblijf in een authentiek Iers kasteel. Langzaam begint Holly daar haar kerstkriebels weer terug te krijgen. En dat zijn niet de enige kriebels die groeien…

OVERAL VERKRIJGBAAR:

"Het is Rosemary Hart gelukt om een verhaal te schrijven waar je even heerlijk bij kunt wegdromen. Even dromen over die prins op het witte paard!"

"Wat een heerlijk verhaal. Al vrij snel in het verhaal word je door Holly meegenomen naar een idyllisch Iers kasteeltje omdat ze daar samen met haar zoontje de kerstperiode gaat doorbrengen. Alleen de omgeving zorgde er bij mij al voor dat ik me helemaal in kerstsferen waande."

Kus Me Kerstmis ebook versie.png
bottom of page