top of page

Hier vind je het complete overzicht van al mijn Nederlandse boeken: Dark Romance, Historische Romance en romantische Feelgood op Kobo, Kobo Plus, Apple Books, Google Play, Bol.com, Amazon en als paperback. Voor gesigneerde paperbacks kun je terecht op mijn webshop! Happy reading! :)

951EB2AA-61B7-4EEA-90E9-513912D18A38.png
Stormbruid cover.png

STORMBRUID

Ioanna wordt plotseling uitgehuwelijkt. Weggerukt van alles wat ze kent, weggegeven aan een grimmige echtgenoot. Kan ze houden van de man die haar gestolen heeft? En kan hij haar beschermen tegen het gevaar van buitenaf… Of van binnenuit?

Mijn hele leven wilde ik maar twee dingen: gezien worden door mijn vader en trouwen met mijn verboden soldatenliefje, Ștefan. 

 

Maar mijn vader zit diep in de schulden bij de man die als enige tussen ons en een totale oorlog met barbaarse indringers staat: Heer Constantin. Hij is een strenge en ernstige man, met zwarte ogen die recht in mijn ziel priemen. Als ik eerlijk ben, maakt hij me bang. Ik wil niets met hem te maken hebben, laat staan dat ik zijn bruid wil worden. Tegen mijn wil word ik meegenomen naar de Stormburcht, zijn verre en donkere vesting, waar alles vreemd en grimmig is. Gesloten kamers en donkere gangen zijn overal om me heen. Maar zelfs als ik alleen in mijn kamer ben, ben ik niet alléén. Iemand roept mijn naam.

 

Ik ben te klein voor deze plek. Waarom wil de Heer van de Stormburcht uitgerekend mij?

Stormbruid is een standalone Gothic Romance/Fantasy Romance met donkere en expliciete thema's en een happily ever after.

€6,99

€4,95

Duister Hart.png

DUISTER HART

Zijn gezicht staat in mijn ziel gegrift. Hij spookt rond in mijn nachtmerries.
Ik was er getuige van dat hij iets verschrikkelijks deed.
Om een of andere reden liet hij me in leven.
Maar net als ik begin te geloven dat ik het eindelijk achter me kan laten, laat deze meedogenloze moordenaar me zien dat hij niet van plan is me te laten gaan.
Hij zegt dat ik zijn verlossing ben. Maar ik weet zeker dat hij mijn ondergang is.
Alleen in de wildernis met de man die mijn grootste roofdier en mijn enige beschermer is, zal ik elk greintje van mijn innerlijke kracht moeten vinden om te voorkomen dat ik mezelf verlies.

Roofdieren zijn misschien mooi, maar hun aanraking blijft dodelijk.

€4,99

€2,99

Bloedband jpg.jpg

BLOEDBAND (Duister Hart II)

Liam St. James.
Ik liet me niet door hem breken.
Maar kennelijk heb ik hem een klein deel van mijn hart laten stelen. Want ik kan hem niet van me afschudden, hoe hard ik het ook probeer.

En nu is hij terug. De grote boze wolf.
Is hij mijn ontvoerder… of mijn beschermer? Wordt hij mijn ondergang… of zal hij eindelijk vinden waar hij zo lang naar heeft gezocht… Verlossing?

Een emotionele rollercoaster over wraak, vergeving en verboden liefde.

€5,99

951EB2AA-61B7-4EEA-90E9-513912D18A38.png

DE SCHULD

Ik heb mezelf net in duizenden euro’s schuld gestort. Nu sta ik op het punt om ontslagen te worden. Maar Diego Moreno, mijn belachelijk sexy báás, heeft een voorstel om me voor dat ontslag te behoeden en om mijn schulden af te betalen. Als ik model sta voor een paar pikante foto's, is het geld zo afbetaald.

Of is hij de jager…en ben ik zijn prooi?

€4,99

Cymrion boxset cover.png

CYMRION BOXSET

Cymrion 1-4

Het volledige, meeslepende en steamy liefdesverhaal van Isolda, een onwettige koningsdochter, en de twee gevaarlijkste mannen die ze ooit heeft ontmoet.

 

Deze boxset bevat de complete Cymrion-serie! 


€9,99
 

Indie Awards 2022 sticker transparant_edited.png

DE RUIGE PRINS

Cymrion I

Een barbaarse prins verovert het kasteel en neemt prinses Isolda gevangen. Haar familie is dood, haar vader verbannen. Kan ze zich staande houden tegenover de heerszuchtige prins en zijn angstaanjagende boezemvriend – ook als de mannen duidelijk veel meer van haar willen dan enkel haar kennis van het land?

Winnaar van de Indie Awards 2022 in de categorie "Meest Memorabele Personage"!

Eboek: gratis
Paperback: €19,95

DE RUWE MINNAAR

Cymrion II

Prinses Isolda wordt gevangengehouden door de buitenlandse prins en zijn gevaarlijke boezemvriend. Om oorlog te voorkomen heeft ze maar één keuze: een huwelijk met de man die beloofd heeft haar maagdelijkheid te sparen, maar die verder álles met haar wil doen…

€4,99

DE RUWE KRIJGER

Cymrion III

De vrede lijkt ver weg in Cymrion. Hoewel Prins Adalfonskar alles op alles zet om Isolda veilig te houden, kan hij haar niet beschermen tegen zijn eigen duisternis. Kan Isolda balanceren tussen haar liefde en haar haat voor haar nieuwe echtgenoot, ook als alles misgaat en ze harder dan ooit moet vechten voor haar bestaan, haar vrijheid en haar hart?

€4,99

Cymrion 4.png

DE REBELSE KONING

Cymrion IV

Er is geen weg meer terug... Isolda heeft nooit om een oorlog gevraagd, maar nu zit ze er middenin.

Terwijl prins Adalfonskar zich stort in de opstand tegen zijn vader, is het aan Isolda om haar twee geliefden te redden...Maar wie zullen hun bondgenoten zijn en kunnen ze wel op tegen de volle macht van Magna Skander?

De Rebelse Koning is het laatste, spannende deel in de Cymrion-serie.

€4,99

KUS ME, KERSTMIS

Een verhaal vol oude kastelen, besneeuwde dorpjes, warme chocolademelk en opbloeiende liefde

Holly hield altijd van kerst, dé tijd van het jaar waarop er magie in de lucht hing. Maar die liefde kwam abrupt tot een eind als ze door haar grote liefde wordt gedumpt. Op kerstavond. Terwijl ze net zwanger is.

Drie jaar later is Holly een gestreste, alleenstaande moeder die haar droom van een witte kerst in de prullenbak heeft gegooid, net als haar geloof in ware liefde.

Om nóg een nare kerstmis te ontduiken, boekt ze voor zichzelf en haar zoontje een verblijf in een authentiek Iers kasteel. Langzaam begint Holly daar haar kerstkriebels weer terug te krijgen. En dat zijn niet de enige kriebels die groeien…

€3,99

TEODORA

Teodora novelle cover.png

Een Stormbruid Novelle

Ik ben slechts het dienstmeisje. En als ik eerlijk ben, ben ik nogal saai.

Ik weet niet precies waarom die irritant grote, gespierde man mij zo leuk vindt, maar Grigore blijft maar op mijn zenuwen werken. Wat mannen betreft, is hij geen verschrikkelijk exemplaar, maar... ik ben hier niet om verliefd te worden. En dan rukt het lot me wreed bij hem weg en val ik in de handen van mijn grootste vijand.

Maar één ding zweer ik: ik zal Fyodor vermoorden.

Teodora is een "companion novella" van Stormbruid. Voor de beste ervaring lees je Teodora's verhaal parallel aan Stormbruid, maar ervoor of erna kan natuurlijk ook!

€2,95

€2,99


€5,99
 

bottom of page