top of page

STORMBRUID

€6,99 

Een gedwongen huwelijk

Een broeiende oorlog

Twee sleutels

En een monster in het donker

Ioanna wordt plotseling uitgehuwelijkt. Weggerukt van alles wat ze kent, weggegeven aan een grimmige echtgenoot. Kan ze houden van de man die haar gestolen heeft? En kan hij haar beschermen tegen het gevaar van buitenaf… Of van binnenuit?
 

Mijn hele leven wilde ik maar twee dingen: gezien worden door mijn vader en trouwen met mijn verboden soldatenliefje, Ștefan. 

 

Maar mijn vader zit diep in de schulden bij de man die als enige tussen ons en een totale oorlog met barbaarse indringers staat: Heer Constantin. Hij is een strenge en ernstige man, met zwarte ogen die recht in mijn ziel priemen. Als ik eerlijk ben, maakt hij me bang. Ik wil niets met hem te maken hebben, laat staan dat ik zijn bruid wil worden. Tegen mijn wil word ik meegenomen naar de Stormburcht, zijn verre en donkere vesting, waar alles vreemd en grimmig is. Gesloten kamers en donkere gangen zijn overal om me heen. Maar zelfs als ik alleen in mijn kamer ben, ben ik niet alléén. Iemand roept mijn naam.

 

Ik ben te klein voor deze plek. Waarom wil de Heer van de Stormburcht uitgerekend mij?

Stormbruid is een standalone Gothic Romance/Fantasy Romance met donkere en expliciete thema's en een happily ever after.

"Fantastisch geschreven gewaagde, stomende romantiek met een ijzersterke plot. Mijn nieuwe favoriete boek van een van mijn favoriete Nederlandse auteurs!’

- Emma Anna, romance-auteur

"Dit is zo’n heerlijk verhaal waarin je je helemaal kunt onderdompelen, kunt verdwijnen in het leven van iemand anders. Een boek waarbij je op je nagels bijt van spanning en met rode wangen zit te lezen, pagina na pagina verslindend tot je op het eind een diepe zucht slaakt, en het allemaal het liefst nog een keer wilt doen."

- Marieke Frankema, auteur

Stormbruid cover.png
bottom of page