top of page

Een nieuwe site!

Updated: Apr 18, 2023

Welkom lieve lezers,

Zoals jullie kunnen zien, heeft mijn website een frisse nieuwe makeover gekregen. Ook heb ik het oude WordPress-schip verlaten, omdat ik daar eerlijk gezegd niet goed mee om kon gaan.


Op dit moment ben ik geveld door een hardnekkige keelontsteking, maar gelukkig bevindt De Rebelse Koning (Cymrion 4) zich bij de redacteur! En in maart hoop ik een flinke slag te kunnen maken met het verder schrijven van mijn nieuwste dark fantasy romance Stormbruid.

Tot gauw en happy reading!


xxx

Rosemary

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Wat is Dark Romance eigenlijk?

Toen De Ruige Prins vorig jaar debuteerde, werd ik niet alleen begroet door een enthousiaste en lieve lezerscommunity, maar ook door een verrassende tweedeling: er was een groep lezers die De Ruige Pr

bottom of page